• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

iPhone 5 glas repareren

De iPhone wordt gekenmerkt door een lijst van indrukwekkende technische specificaties.

De iPhone 5 is een smartphone met een 4” HD (1136 x 640 pixels) Retina capacitive touchscreen, beschermd door Gorilla Glass. Zonder uw bedoeling kan het voor komen dat uw iPhone valt en beschadigd raakt.  Bij valschade is in de meeste gevallen het glas beschadigd.  Indien het glas beschadigd is komt het voor dat het touchscreen van de smartphone niet meer goed reageert. Bovenop dat het natuurlijk geen gezicht is als uw scherm vol zit met scheuren en sterren.

U heeft veel geld voor uw smartphone betaald, daarom  wilt natuurlijk geen apparaat dat niet naar behoren functioneert.  Om een goed functionerende iPhone  te krijgen dient het glas vervangen te worden.  U wilt natuurlijk dat uw touchscreen vakkundig vervangen wordt.  Smartphonerepairs heeft gecertificeerd personeel in dienst om vakkundig het LCD en digitizer te vervangen.  Zo is uw iDevice  in goede handen bij Smartphonerepairs en kunt u uw apparaat met een gerust hart achter laten bij ons gecertificeerd personeel.
 
Indien u het glas laat vervangen wordt uw Apple weer voorzien van een gloednieuw frontglas.  Smartphonerepairs biedt deze reparatie aan professioneel, snel en vakkundig.  U wilt natuurlijk geen apps, foto’s of persoonlijke gegevens verliezen. 
Tijdens het vervangen van uw frontglas verliest u dus geen apps, foto’s of persoonlijke gegevens en blijven de gegevens voor u behouden.  Het vervangen van het glas van uw iPhone 5 heeft een kortere reparatietijd nodig dan bijvoorbeeld het glas vervangen van een iPad. 
De gemiddelde reparatietijd bij Smartphone repairs voor het glas vervangen bedraagt ongeveer 1 a 2 uur.

Indien je nog andere problemen hebt aan je iPhone is het ook mogelijk om een gratis onderzoek te laten uitvoeren. Onze gecertificeerde reparateurs onderzoeken het toestel en na het onderzoek nemen wij contact met je op voor de eventuele reparatiekosten. U kunt bij Smartphonerepairs binnen stappen wanneer het je het beste uitkomt. Onze medewerkers staan u graag te woord.