• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

iPhone 5 glas vervangen

De iPhone 5 is een smartphone met een 4” HD (1136 x 640 pixels) Retina capacitive touchscreen, beschermd door Gorilla Glass. U heeft veel geld betaald voor uw smartphone dus u gebruikt uw iPhone regelmatig. Bij intensief gebruik van uw smartphone wordt het frontglas van uw Apple blootgesteld aan mogelijke krassen en beschadigingen.  Indien uw iPhone 5 blootgesteld wordt aan mogelijk krassen en beschadigingen wil dit niet direct zeggen dat uw scherm beschadigd raakt.  Maar door onvoorziene omstandigheden kan het voor komen dat je glas toch beschadigd raakt.   
 
Smartphonerepairs heeft gecertificeerd personeel in dienst  om het glas van uw iDevice te repareren.  Indien het glas beschadigd is dient het frontglas gerepareerd te worden. U hoeft niet bang te zijn dat u uw persoonlijke gegevens verliest tijdens de reparatie . Tijdens het repareren van het glas raakt u namelijk geen persoonlijke gegevens kwijt.
Om uw glas vakkundig te repareren dient u uw Apple wel achter te laten bij Smartphonerepairs. De gemiddelde reparatietijd bedraagt wat minder lang dan bijvoorbeeld een iPad omdat de iPhone een minder complex apparaat is dan de iPad.  De gemiddelde reparatietijd voor het glas repareren bedraagt ongeveer 30 minuten
Indien je nog andere problemen hebt aan je iDevice is het ook mogelijk om een gratis onderzoek te laten uitvoeren. Onze gecertificeerde reparateurs onderzoeken het toestel en na het onderzoek nemen wij contact met je op voor de eventuele reparatiekosten. U kunt bij Smartphonerepairs binnen stappen wanneer het je het beste uitkomt. Onze medewerkers staan u graag te woord.